Cublek-cublek Suweng

Cublek - cublek suweng
Suwenge ting geletek
Nganggo kepudung solek
Tak ijo royo-royo
Sopo gelem delekake

Reff:
Sir - sir dong udele bodhong
Sir - sir dong udele bodhong
Sir - sir dong udele bodhong-dhong-dhong--dhong ....

Posted in Label: |

0 komentar:

Poskan Komentar